top of page

De selectie van De Leus Goudsmid: een schitterende collectie trouwringen

De Leus Goudsmid in Vilvoorde: schitterende trouwringen voor stralende koppels

Hét symbool voor eindeloze liefde

Op jullie liefde staat geen duurtijd. Die eeuwigdurende, unieke verbintenis wordt prachtig gesymboliseerd in de schitterende trouwringen van De Leus Goudsmid in Vilvoorde. Bij ons vinden u en uw geliefde het perfecte teken van jullie krachtige gelofte. Trouwringen die de eigenheid van jullie unieke engagement mooi weerspiegelen.

Kiest u voor de royale elegantie van gouden trouwringen of de sprankelende finesse van zilveren trouwringen? In Vilvoorde vindt u de huwelijksringen die precies bij u passen in een ruime waaier aan hoogwaardige collecties.

Trouwringen in Vilvoorde: de mooiste merken

De trouwringen die u terugvindt in ons assortiment worden vervaardigd door vaklui van de beste merken. Het zijn stuk voor stuk juweeltjes – letterlijk én figuurlijk. Van tijdloos romantisch tot sobere, strakke eenvoud, u vindt het allemaal terug bij De Leus Goudsmid in Vilvoorde.

Probeer uit. Ontdek. Selecteer de trouwringen die jullie hart veroveren. Zodat u op de grote dag met overtuiging de perfecte trouwring aan de vinger van uw geliefde kunt schuiven. Voor altijd het mooiste gevoel.

Maatwerk voor uw trouwring. Dat spreekt.

Misschien hebt u zelf het gedroomde design in gedachten voor uw trouwring. Dan helpen we u bij De Leus Goudsmid om dat ontwerp om te toveren in realiteit. U kunt namelijk uw eigen, originele trouwring ontwerpen in het materiaal van uw keuze: zilver of goud.

En om het plaatje af te maken, hebt u de mogelijkheid om jullie vingerafdrukken subtiel te verwerken in jullie trouwringen. Een onevenaarbaar symbool voor de levenslange liefde.

Hebt u vragen over onze trouwringen in Vilvoorde of wilt u uw droomtrouwring bespreken met onze experts? Kom dan gerust eens langs voor een bezoekje.

Goudsmid De Leus presenteert u trouwringen van volgende merken, klik op de logo’s om onze uitgebreide collecties te ontdekken

logo tessina
logo mémoire
logo dora
traditions logo
logo foru
amici logo
bottom of page